De cursus VCA VOL geeft de leidinggevende de kennis en de vaardigheden om het operationeel personeel op een verantwoorde en bovenal veilige wijze aan te sturen en te laten werken. Dit volgens de richtlijnen van de VCA-certificatie.

Uw voordelen:

Vanaf zes cursisten verzorgen wij de cursus op uw eigen locatie. Niet alleen betaalt u een veel lager tarief maar u bespaart ook nog eens fors op reistijd en –kosten. Nog een voordeel: we kunnen de inhoud van de cursus exact afstemmen op de behoefte van uw organisatie. Een In Company cursus is bovendien zeer laagdrempelig voor uw medewerkers. En het gezamenlijk deelnemen is goed voor de teamgeest en onderlinge motivatie.

Inhoud cursus

De Arbo-wet, Ongevallentheorie, Leidinggeven en veiligheid, Veiligheidsinformatie en werkvergunningen, Taak-risicoanalyse Bedrijfsnoodplan, Risicobronnen, Chemicaliën, Ergonomie, Gereedschap, Hijsen, tillen en lopen, Werken op hoogte, Persoonlijke beschermingsmiddelen

CCV

Deze cursus kan gevolgd worden in combinatie met CCV. De lesuren van de cursus Basis VCA met CCV gelden als nascholingsuren ter behoud van het rijbewijs vanberoepschauffeurs (code 95).