Training Veilig werken met de heftruck

Veilig en verantwoord werken met de heftruck in de dagelijkse werkomgeving. Afhankelijk van de ervaring van de kandidaat is een 1 of 2 daagse training noodzakelijk. Doel van deze training is het bevorderen van zowel de eigen veiligheid van de bestuurder als ook de veiligheid van de collega’s en passanten. Na een succesvolle training ontvangt de kandidaat het veiligheidscertificaat heftruckbestuurder op naam..

Training Veilig werken met de reachtruck

Veilig en verantwoord werken met de reachtruck in de dagelijkse werkomgeving. Afhankelijk van de ervaring van de kandidaat is een 1 of 2 daagse training noodzakelijk. Doel van deze training is het bevorderen van zowel de eigen veiligheid van de bestuurder als ook de veiligheid van de collega’s en passanten. Na een succesvolle training ontvangt de kandidaat het veiligheidscertificaat reachtruckbestuurder op naam.

Training Veilig werken met hef- en hijsmiddelen

Tesi verzorgt een instructieprogramma dat aansluit op uw (bedrijfs-) situatie. De training is gericht op het overdragen van kennis, het ontwikkelen van gebruiksvaardigheden en het vergroten van het veiligheidsbewustzijn in het omgaan met hef- en hijsmiddelen.