Ook bij Tesi Veiligheidstrainingen nemen we alle maatregelen tegen de Corona die de Nederlandse overheid/RIVM ons adviseert. Tot nader order doen wij onze klassikale theorie instructies & trainingen uitsluitend digitaal (online) op afstand via TEAMS. Ook de bijbehorende toetsing word online verzorgd. Dit betreft de instructies VEWA, VEI, VICO, basis elektro voor monteur slimme meters, BEI LS theorie, VIAG theorie, hygiënisch werken aan de waterleidingen en veilig werken aan AC-leidingen.

De klant hoeft zelf niet te beschikken over dit programma. Als de kandidaat beschikt over een goede internetverbinding en een computer/laptop met camera en microfoon kan de kandidaat deelnemen aan de online instructie op afstand.

Ook hebben we digitale instructies die de kandidaat thuis op de computer kan doen. Hierbij is geen ondersteuning van een docent aanwezig. 

Dit betreft de instructies VOL- en B VCA en BHV theorie.

Momenteel zijn we ons instructielokaal en kantine aan het aanpassen aan de 1,5 meter-eis. We hopen dat we de klassikale trainingen binnenkort weer kunnen opstarten, maar ook dan zullen we volledig voldoen aan de door de overheid/RIVM gestelde eisen en adviezen.

Indien u op uw eigen bedrijfslocatie een instructie/training wilt organiseren (in company) kan dit ook indien uw locatie volledig voldoet aan de 1,5 meter-eis. Ook hier volgen we alle eisen en adviezen van de overheid/RIVM.

Voor vragen m.b.t. trainingen/instructies/planning kunt u ons 24 uur per dag bereiken via info@tesi.nl en tijdens kantooruren via 076-5430811.